Працівницю Луцької міськради, яка взяла в атовця 1000 доларів хабаря, звільнили

1
-1
Працівницю Луцької міськради, яка взяла в атовця 1000 доларів хабаря, звільнили
Працівницю Луцької міської ради – головного спеціаліста відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Жанну Ковальчук, яка взяла в атовця 1000 доларів хабаря, звільнили з роботи за згодою сторін.

Про це йдеться в розпорядженні міського голови з кадрових питань
від 28 жовтня.

Нагадаємо, 22 липня, викрили на хабарі працівницю Луцької міської ради. Посадовиця вимагала та одержала неправомірну вигоду в розмірі 1 000 доларів США від учасника АТО за сприяння в отриманні компенсації на житло. Ковальчук займала цю посаду понад 20 років.

Їй було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України. В липні Луцький міськрайонний суд обрав їй запобіжний захід у виді домашнього арешту.

"Звільнити Ковальчук Жанну Леонідівну 28 жовтня 2019 року з посади головного спеціаліста відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради за угодою сторін", – йдеться в документі.

Підставою для звільненні була заява посадовиці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому за згодою сторін, а не за статтею?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні