У Ківерцях люди тиждень сидять без води

1
3
У Ківерцях люди тиждень сидять без води
Мешканець Ківерець нарікає на бездіяльність міської влади, через постійні проблеми з водопостачанням.

Про це пише Олексій Остапенко у спільноті Ківерці у фейсбуці.

За словами Олексія, він уже 28 років проживає у місті Ківерці й в останні роки помітив, як поломка проблема з водою стає для міста глобальною.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:
На вулиці Відродження у Ківерцях три дні немає водопостачання.

"Усе водопостачання в місті знаходиться на балансі ПАТ Укрзалізниці, такими чином за воду та обслуговування мережі ми сплачуємо залізниці, вони у свою чергу жодні роботи не проводять, а прориви ремонтує міська рада", - пише дописувач.

Вранці 17 грудня стався черговий прорив водопостачання, на вулиці Відродження, а саме під залізничною колією, близько 140 людей залишилось без води.

"Відразу створилась ініціативна група, яка долучила депутата по цьому округу Озюка, який доречі виявився справді людиною, і допомагає як може. Так от пан Мирончук (начальник водоканалу) відразу заявив, що до 10 січня робити нічого не буде, адже він подав заявку у Рівне, і підтвердження на яке потрібно чекати, через деякий час з`явилась інформація що подібні гроші на трубу і якщо буде труба- все зробиться, так от люди зібрали гроші, закупили трубу, і як ви думаєте нова проблема! Немає людей які мають працювати, ні Жгутов (Міській голова), ні депутати нікого не знайшли, хоча Озюк офіційно робив заяву на сесії міської ради (котра відбулася 21 грудня). Ігор та чужі проблеми рулять! Усі тільки кишені набивають!", - розповідає Олексій.

В результаті, за словами автора, 23 грудня зібралися пенсіонери, декілька молодиків та розкопали й вклали трубу.

"Мораль тут така, що ні Мирончуку, ні Жгутову люди не хвилюють! Жаль тільки молодого депутата, який бігає від одних до інших з проханнями, а його просто ігнорують! Респект лише людям, які вчергове довели що розам сила", - додає Олексій Остапенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лисому повіх на людей..думає як місцевий бюджет ділити між собою , щоб своїх не обділити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні