Луцьким перевізникам пропонують платити за кілометри пробігу

2
-2
Луцьким перевізникам пропонують платити за кілометри пробігу
У Луцькій міській раді обговорювали принципово новий спосіб оплати праці перевізникам громадського транспорту.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 19 грудня, повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, – повідомляє ІА Волинські новини.

За його словами, серед планів на найближче майбутнє – перехід на транспортну оплату роботи луцьким перевізникам.

«Будемо платити перевізникам за кілометри пробігу. На мою думку, це потрібно зробити для того, щоб всі маршрути, без виключення, були вигідними для перевізника. Щоб перевізники були зацікавлені виїжджати на маршрут незалежно від транспортного сполучення», – зазначив головний транспортник Луцька.

Наразі ж управління моніторить пасажиропотік на кожному із наявних маршрутів, щоб у подальшому повністю володіти ситуацією.

«За станом на сьогодні, перевізники більш схильні до заробітку у виглядів готівки від пасажирів, але, у той же час хочуть пробний період, аби могти оцінити реальний пасажиропотік на маршруті і подальші перспективи», – резюмував посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто буде контролювати скільки проїхав пасажир,і як він зможе вибрати суму оплати залежно від відстані проїзду.Може треба спочатку обдумати як таку ідею втілити в життя,а потім вже усіляку маячню пропонувати.
Відповісти
Вертає ся в "совок", коли пробіг на спідометр накручували... Хіба пальне не так списувалось?
Як не "рехформа", то виходить радянській колгосп..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні