Волинські спортсмени стали чемпіонами світу з козацького двобою

1
-5
Волинські спортсмени стали чемпіонами світу з козацького двобою
Команда волинян у складі збірної України брала участь в Чемпіонаті Світу з козацького двобою, який проходить в Харкові, та отримала перемогу.

На сторінці СК "Воїн" йдеться, що змагання проводилися у двох дисциплінах - козацькому двобої за правилами ММА та грепплінгу.

До складу збірної увійшли спортсмени провідних бійцівських Клубів нашого міста: СК «ВОЇН» та ВРКБМ «PRIDE».

Отож, золоті нагороди вибороли Олексій Бондаренко, Максим Чайковський, Андрій Місюк (2 золотих медалі з козацького двобою та грепплінгу), Юрій Пасич, Іван Поремчук (2 золотих), Вадим Ковальський (з грепплінгу) і Стас Святченко.

Крім того, Вадим Ковальський завоював срібло з козацького двобою, а Юрій Пасич з грепплінгу.

Бронзові нагороди здобули Віталій Волошанюк, Артур Семенюк, Назар Юскевич.

Як розповів тренер з ударної техніки СК "Воїн" Дмитро Василенко, змагання були проведені на високому рівні і зібрали потужних перспективних спортсменів.

Особливої уваги, на думку тренера, заслуговують "воїни" Андрій Місюк та Іван Поремчук, які здобули по дві золоті медалі.

"Іван Поремчук провів 4 поєдинки, три з яких завершив нокаутом. Стас Святченко теж відправив у нокаут свого суперника у фінальному поєдинку.

Серед дорослих найкращим звісно був наш Олексій Бондаренко. Усі його бої завершилися достроково - нокаутами конкурентів", - розповів Дмитро Василенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні