На Волині оберуть нового керівника МАН

0
-1
На Волині оберуть нового керівника МАН
У січні 2020 року оголосять конкурс на визначення нового керівника Волинської обласної Малої академії наук.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Волиньради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 11 грудня, пише ІА Волинські новини.

18 січня наступного року закінчується термін дії контракту з директором комунальної установи «Волинська обласна Мала академія наук» Галиною Толстіхіною. Отже, депутатам пропонували розглянути питання про її звільнення з посади. Також рекомендували до призначення нового керівника призначити Галину Толстіхіну тимчасовим виконувачем обов’язків директора цієї комунальної установи. Конкурс на визначення нового керівника оголосять наступного року після 18 січня.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні