У Ківерцях під час війни хочуть витратити понад 150 мільйонів на бігові доріжки та стадіон. ФОТО

1
У Ківерцях під час війни хочуть витратити понад 150 мільйонів на бігові доріжки та стадіон. ФОТО
Ківерцівська міська рада оголосила два тендери на проведення капітального ремонту футбольного поля та бігових доріжок на загальну суму в понад 145 мільйонів гривень.

Відповідні тендерні закупівлі розмістили на майданчику публічних закупівель Prozorro, передає Конкурент.

На капітальний ремонт футбольного майданчика, що на вулиці Шевченка, 17, планують витратити понад 72,5 мільйони гривень. Самі ж роботи за планом мають завершитися до кінця 2025 року. Переможця ще не оголосили, адже торги триватимуть до 21 червня. Капремонт бігової доріжки, що знаходиться на тому ж таки стадіоні також обійдеться бюджету міста в 72,5 мільйони гривень. Строк завершення робіт теж до кінця 2025 року.

У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» міський голова Олександр Ковальчук повідомив, що проєкт дуже масштабний. На території усе зноситимуть та будуватимуть новеньке футбольне поле і облаштують укриття. Проте на запитання щодо переможця та інших деталей тендеру пан Ковальчук відповідати не захотів та кинув слухавку. У сюжеті журналістів ТРК «Аверс» очільник Ківерців був більш багатослівний та розповів, що

«Є можливість зробити стадіон гарний. Коштів поки немає, бо термін виконання до 2025 року. Я хочу, щоб місто стало спортивною столицею області. Там буде штучне поле», – каже Олександр Ковальчук.

Згадав він і про військових. За його словами, коли захисники повертатимуться з фронту, то мають бачити, що влада не протирає штани, а щось робить, і військові не дарма захищають нас. Також політик зазначив, що військовослужбовці з 50, 51, 53 батальйонів поки допомоги не потребують, адже забезпечені усім необхідним. Якщо ж до нього звертаються по допомогу, то він не відмовляє.

«Я говорив з командирами батальйонів. Вони мені розповіли, що в кожного військового є тепловізор, а їх на батальйон потрібно всього три чи чотири. Крім того, ми купили їм понад 14 машин та десятки дронів. Жертвуємо свою одноденну зарплату, проводимо благодійні концерти, ярмарки. Завдяки керівництву країни вони мають усе необхідне», – розповів Ківерцівський міський голова.

Уже восени з бюджету міста витратять від п'яти до восьми мільйонів лише на демонтаж існуючого стадіону. Ми перевірили тендерну документацію та знайшли повний перелік робіт, які планують робити в майбутньому. Окрім облаштування поля для мініфутболу, на території будуть баскетбольний та волейбольний майданчики загальною площею 955,8 м2. Біля поля також планують зробити бігову доріжку та газонне покриття, встановити освітлення, нанести нову розмітку й встановити нове спортивне обладнання.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знайшли як відмити бабло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні