--> У Луцьку майстрували композиції з гумових чобіт. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку майстрували композиції з гумових чобіт. ФОТО

0
8
У Луцьку майстрували композиції з гумових чобіт. ФОТО
У Волинській обласній бібліотеці для дітей юні лучани майстрували осінні букети з листочками, парасольками та гумовими чобітками.

Про це йдеться на сторінці книгозбірні у фейсбуці.

"Саме восени так хочеться загорнутися в щось тепленьке та зручне, взяти в руки цікаву книжечку і насолодитися звуками дощу, чи, час від часу, відірвавшись від книги помилуватися яскравими листочками за вікном.

Щоб залишити згадку про найкнижковішу пору року, діти виготовили під час майстер-класу «Осінні барви» красивий віночок з паперового листя, прикрасили його різноманітними парасольками з крапельками дощу та чобітками.

А під час літературної подорожі читачі мандрували сторінками книги Сергія Козлова «Осінні кораблі» та переглянули цікаву тематичну літературу", - йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні