--> На Волині журналістка стала депутатом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині журналістка стала депутатом

0
-6
На Волині журналістка стала депутатом
Журналістка каналу СТН ТзОВ «Нововолинське Телебачення. Телефонія. Інтернет» Іванна Білішук отримала мандат депутата Нововолинської міської ради.

Вона зайняла місце свого колишнього однопартійця від міської організації Радикальної партії Олега Ляшка Віктора Яреми, який трагічно загинув влітку нинішнього року, інформує відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Нововолинської міськради.

На пленарному засіданні сесії в четвер, 14 листопада, голова Нововолинської міської виборчої комісії Лариса Синицина повідомила про реєстрацію новообраного депутата. Відповідно Іванна Білішук увійшла до складу депутатської постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, законності, діяльності ЗМІ, правопорядку та протидії корупції.

Міський голова Віктор Сапожніков вручив новообраній депутатці Нововолинської міської ради посвідчення та побажав їй плідної роботи на благо громади міста.

Нагадаємо, на місцевих виборах 2015-го року у Нововолинську міська організація Радикальної партії Олега Ляшка скерувала 35 кандидатів. За результатами голосування, до міськради пройшли чотири депутати: Віктор Ярема, Василь Гура, Леонід Климович, Роман Чорний.

8 серпня у Шацьку, перебуваючи за кермом автомобіля «BMW Х5», депутат Нововолинської міськради Віктор Ярема загинув.

У зв’язку зі смертю депутата його місце зайняла журналістка Іванна Білішук. Вона йде наступною в списку за кількістю відданих виборцями голосів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні