Місце депутата, який загинув в ДТП на Волині, займе журналістка

0
2
Місце депутата, який загинув в ДТП на Волині, займе журналістка
Зайняти місце депутата Нововолинської міської ради Віктора Яреми має журналістка Іванна Білішук.

Про це повідомляє "Буг".

На сесії Нововолинської міської ради, яка відбудеться у листопаді, мають прийняти нового депутата на місце загиблого в ДТП Віктора Яреми.

На місцевих виборах 2015-го року у Нововолинську міська організація Радикальної партії Олега Ляшка скерувала 35 кандидатів. За результатами голосування, до міськради пройшли чотири депутати Віктор Ярема, Василь Гура, Леонід Климович, Роман Чорний.

Нагадаємо, 8-го серпня у Шацьку, перебуваючи за кермом автомобіля «BMW Х5», депутат Нововолинської міськради Віктор Ярема загинув.

У зв’язку зі смертю депутата, його місце має зайняти журналістка Іванна Білішук. Вона йде наступною в списку за кількістю відданих виборцями голосів.

У коментарі БУГу Іванна Білішук зазначила, що ніхто б звичайно не хотів опинитися таким чином у раді, але якщо люди голосували, вона готова прийняти повноваження.

На сайті Нововолинської міської ради опублікований проєкт рішення “Про внесення змін до рішення міської ради від 12 листопада 2015 року № 2/3 «Про постійні комісії міської ради сьомого скликання».

“Вивести зі складу постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, законності, діяльності ЗМІ, правопорядку та протидії корупції Ярему Віктора Романовича – приватного підприємця, висунутого міською організацією Радикальної партії Олега Ляшка в зв’язку зі смертю.

Ввести до складу постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, законності, діяльності ЗМІ, правопорядку та протидії корупції Білішук Іванну Сергіївну – головного редактора каналу СТН ТзОВ «Нововолинське Телебачення Телефонія Інтернет», висунуту міською організацією Радикальної партії Олега Ляшка”, – йдеться в проєкті рішення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні