--> До книги рекордів Гіннеса увійшло 52 українці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До книги рекордів Гіннеса увійшло 52 українці

0
-1
До книги рекордів Гіннеса увійшло 52 українці
У Національному Реєстрі Рекордів України з 1989 року зафіксовано 52 українці, які увійшли до книги рекордів Гіннеса.

Про це кореспонденту УНН повідомили у Національному Реєстрі Рекордів України.

“Національний Реєстр Рекордів працює з 1989 року. За всю історію 52 українця увійшли до книги рекордів Гіннеса”, — повідомили у Реєстрі.

Так, у 2018 році Національний Реєстр Рекордів зареєстрував ювілейний 50 рекорд. За останній рік було внесено до світової книги рекордів Гіннеса ще два силові досягнення — віджимання від підлоги у стійці на руках — рекордсмен з Дніпра Віктор Набок. А також львівський силач Олег Тягнизуб, який протягнув зубами корабель вагою 614 тонн.

“Усього з початку 2019 року станом на сьогодні (4 листопада — ред.) у нас зареєстровано 470 рекордів. Але заявок надійшло втричі більше. Тобто, до реалізації ідеї доходить лише третина претендентів на рекорд”, — повідомили у Реєстрі.

Серед областей України, окрім Київської, до трійки лідерів за кількістю поставлених рекордів входять Харківська, Дніпропетровська області, а третє місце між собою розділяють Львівська та Одеська.

Додамо, що зараз Національний Реєстр Рекордів опрацьовує заявки щодо встановлення рекорду за кількістю отриманих вищих освіт, а також успішного складання найбільшої кількості ЗНО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні