--> У громаді на Волині розпочали будівництво спортивного майданчика | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У громаді на Волині розпочали будівництво спортивного майданчика

0
3
У громаді на Волині розпочали будівництво спортивного майданчика
У селі Мощена розпочали будівництво спортивного майданчика.

Про це повідомила очільниця Люблинецької громади Наталія Сіховська на своїй сторінці у фейсбуці, - пише Район.Ковель.

«А у нас по-трохи починає вимальовуватись площадка під мультифункціональний майданчик в с.Мощена. Процес триває....», – написала Наталія Сіховська у дописі.

Будівництво відбувається за співфінансування Люблинецької громади і субвенції. У 2019 році Волинська область отримала субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту у сумі 4,9 мільйона гривень. За умовами надання субвенції – місцеві бюджети мають співфінансувати проекти в обсязі не менше, ніж 50% від вартості робіт. Отже, цього року майданчиків можна звести майже на 10 мільйонів гривень.

Зокрема, стало відомо, що такі майданчики з’являться у селах Крупа та Липини Луцького, Мощена Ковельського, смт Заболоття Ратнівського районів, а також в містах Ковель і Луцьк.

Згідно умов, мультифункціональні майданчики повинні бути завдовжки не менше, ніж 38 метрів і завширшки не менше, ніж 20 метрів. Призначені – для занять з не менше, ніж чотирьох ігрових видів спорту. Площадки матимуть спеціальне покриття, розмітку для різних ігрових видів спорту та необхідне обладнання, що відповідає правилам проведення змагань, затвердженим в установленому законодавством порядку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні