Які перевізники Луцька погодилися відмовитися від готівки в маршрутках

2
4
Які перевізники Луцька погодилися відмовитися від готівки в маршрутках
Два перевізники погодилися підписати угоду щодо впровадження електронного квитка.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Зокрема, у п'ятницю, 15 листопада відбулося підписання тристоронньої угоди між Луцькою міською радою, ТзОВ "СІТІ КАРД СИСТЕМ", ТзОВ ВТП "Санрайз" та "АТП-Луцьк" щодо впровадження електронного квитка.

Таким чином, незабаром у автобусах цих перевізників, які працюють на міських маршрутах, буде встановлено необхідне обладнання.

Нагадаємо, у Луцьку з 11 грудня заборонять оплачувати проїзд готівкою. Єдиний спосіб розрахуватися в транспорті – електронний квиток.

Нагадаємо, вчора на позачерговому засіданні виконавчого комітету прийняли рішення "Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті та визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги у м. Луцьку" згідно із яким, з 11 грудня у автобусах та тролейбусах здійснення перевезення пасажирів та багажу буде виключно з оплатою проїзду з використанням електронних квитків.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви ще не усралися? Європа бля....
Відповісти
Тим перевізникам які відмовляються ставити валідатори скасовувати ліцензії і нехай ідуть лісом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні