Лучанка вимагає повторного голосування за проєкти «Бюджету участі»

0
-10
Лучанка вимагає повторного голосування за проєкти «Бюджету участі»
Лучанка вимагає визнання результатів голосування «Бюджету участі 2020» недійсними та провести переголосування, арґументуючи це тим, що сайт проєкту не працював належним чином, і люди не мали можливості нормально проголосувати.

Відповідну петицію зареєструвала Надія Хмара 11 листопада.

"Вимагаю від Департаменту економічної політики Луцької міської ради визнати результати голосування «Бюджету участі 2020» недійсними, аргументуючи це тим, що сайт проєкту всі дні голосування, починаючи з першого дня зависав, не дозволяв зайти на сторінку, видавав постійні помилки, що не дало змоги лучанам віддати свої голоси за проекти, які припали їм до душі. Все це в комплексі могло призвести до викривлення результатів цьогорічного голосування. Лучани не можуть цілими днями сидіти та чекати, коли система запрацює", – йдеться у тексті петиції.

Лучанка зазначає, що змогла проголосувати лише 8 листопада. Відтак, вимагає, аби розробники сайту провели перевірку, визначили причини такого масштабного збою та оголосили свої висновки. І тоді, пропонує авторка петиції, повторно провести голосування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні