У Польщі судитимуть власницю фірми, яка кинула українця помирати в лісі

0
0
У Польщі судитимуть власницю фірми, яка кинула українця помирати в лісі
Громадянку Польщі судитимуть за смерть українця.

Прокуратура звинувачує власницю фірми в тому, що вона не надала своєму працівнику допомоги. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Василь Чорней, який родом із Прикарпаття, працював на підприємстві з виробництва трун неподалік міста Новий Томишль. Під час зміни йому стало зле, але власниця підприємства заборонила викликати лікарів, наказала всім робітникам йти додому.

Тіло чоловіка наступного дня виявили за 125 кілометрів від його місця роботи. Як з’ясувалося згодом, позбутися тіла власниці фірми допомагав інший нелегальний заробітчанин із Прикарпаття. Він фігурує у справі другим винуватцем. Йому інкримінують перешкоджання правосуддю та покривання злочину.

Чоловік одразу зізнався у скоєному і заявив, що діяв під тиском, тому йому покарання можуть пом’якшити. Як повідомляв УНІАН, в червні цього року тіло 36-річного українця Василя Чорнея знайшли в лісі недалеко від міста Вонгровец у Великопольському воєводстві Польщі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні