Під час застілля чоловік до смерті забив подругу знайомого

0
Під час застілля чоловік до смерті забив подругу знайомого
У польському Хожуві під час застілля 32-річний чоловік до смерті забив 59-річну співмешканку свого знайомого. Смерть жінки її співмешканець помітив лише вранці.

Про це повідомляє inPoland.

Вночі 25 березня компанія знайомих розпивала у квартирі алкогольні напої. За столом було четверо людей: 53-річний господар, його 59-річна співмешканка, їхній 44-річний друг і 32-річний чоловік.

В якийсь момент між жінкою та новим знайомим виникла бійка. Молодик бив жінку, а коли її співмешканець намагався зупинити все, то теж отримав.

Шум і сварку у квартирі почула сусідка, яка прийшла до помешкання та намагалася заспокоїти агресивного чоловіка, але той побив і її. Молодик почав погрожувати розправою усій компанії, якщо хтось із них звернеться до поліції чи викличе швидку допомогу.

Потім скандал закінчився, а самі чоловіки повернулися за стіл. Тільки наступного господар квартири зрозумів, що його співмешканка мертва. Тож він зателефонував до поліції.

Суд відправив за ґрати зловмисника на три місяці за підозрою у вбивстві. Відтак, йому може загрожувати довічне ув’язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні