У місті на Волині встановили напис «Я люблю Ківерці». ФОТО

0
-1
У місті на Волині встановили напис «Я люблю Ківерці». ФОТО
У Ківерцях громадські активісти встановили на території місцевого гідропарку напис «Я♥ Ківерці».

Тепер він слугує ще однією окрасою містечка. Знак виготовлений волонтерами ГО «Станція Добра», за сприяння міської ради та ГО «Гідропарк Плюс», - пише Волинська правда.

«Я давно мріяла про те щоб зробити такі великі літери, і встановити їх просто на території, чи при виїзді у Ківерці. При підготовці до проведення державного свята Дня Незалежності України, ми дали таку пропозицію на оргкомітеті. Міська рада підтримала нашу ініціативу і посприяла оплатою за матеріали. У міському парку в день свята така фотозона викликала фурор. Всі робили світлини. Наразі, щоб і надалі напис був корисним для містян, волонтери «ГО Гідропарк Плюс» запропонували встановити його в них, ми погодились. Адже територія охороняється, навіть уночі,»- розповідає громадська активістка «Станції добра» Олена Максименко.

Напис «Я♥ Ківерці» видно з траси Луцьк-Маневичі. Він став містечковою прикрасою. Краяни, які йдуть чи проїжджають повз літер, зупиняються та залюбки роблять селфі або ж, просто, фотографують один одного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні