Волинське озеро увійшло в топ моторошних місць України

1
-1
Волинське озеро увійшло в топ моторошних місць України
Озеро Сомин, що в Турійському районі, ввійшло в топ моторошних місць України.

Місця в країні, які пов’язані з містикою і жахіттями, опублікувало видання «Всвіті», передає «Район.Турійськ».

Озеро посеред лісу за два кілометри від села. Люди бояться купатися в ньому, тут нібито не клює риба і не співають птахи.

А все тому, що в озері живе чудовисько. Востаннє тварюку зі зміїною головою і тулубом крокодила бачили 30 років тому.

За однією з легенд, в озері живе велетенський древній сом. За іншою версією, в озері живе доісторична акула. Екстремали щоліта приїжджають, аби побачити потвору.

Крім озера Сомин, до топу увійшли Підгорецький замок у Львівській області, Золочівський замок теж на Львівщині, Олеський замок на Львівщині, замок Паланок у Закарпатській області, гора Бона у Тернопільській області, село Заїзд Чернігівської області, галявина Громовище у Житомирській області, Лиса гора в Києві, Алімова балка в Криму, долина привидів неподалік Алушти, схил мальовничого гірського масиву Демерджі, ставка Адольфа Гітлера «Вервольф» на Вінниччині, Зелений театр в Києві, Бійна гора поблизу Івана-Франківська, цвинтар із вампіром в Івано-Франківську, тюрма на Лонцького у Львові, єврейський цвинтар в Івано-Франківську, Донецький аеропорт у Донецьку, будинок з привидами у Тернополі, Вінницька психіатрична лікарня, «Бугайський трикутник» на Сумщині, Львівська Ратуша, Придніпровська височина у Кропивницькій області, мертве місто Прип'ять у Київській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехня висосана з пальця, до останнього слова
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні