У лікарні на Волині трапився «вибух». ФОТО

0
3
У лікарні на Волині трапився «вибух». ФОТО
У понеділок, 27 серпня, у Горохові на базі Горохівської центральної районної лікарні, відбулися командно-штабні навчання, участь в яких взяв в.о. голови райдержадміністрації Андрій Розтока.

Тема навчання – дії працівника котельні, який порушив правила експлуатації теплогенеруючого приладу стався вибух твердопаливного котла з наступним загорянням в приміщенні котельні Горохівської центральної районної лікарні, повідомили на сайті Горохівської РДА.

Основні завдання, які поставили перед учасниками – відпрацювання злагодженості, послідовності, оперативності у роботі та взаємодії під час проведення заходів із захисту населення, територій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій.

Під час навчання змоделювали вибух твердопаливного котла котельні, яка забезпечує обігрів центральної районної лікарні, в результаті чого постраждала людина. За декілька хвилин після повідомлення, на місце події прибули працівники місцевого пожежно-рятувального підрозділу, бригади екстреної медичної допомоги, поліції, газової та енергетичної служби.

Зазначається, що аварійно-рятувальні та спеціалізовані служби цивільного захисту району спрацювали оперативно та злагоджено, продемонструвавши свої вміння й навички в ліквідації умовної пожежі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні