Афганці на Волині відтворили кадри з фільму «Кавказька полонянка». ВІДЕО

0
6
Афганці на Волині відтворили кадри з фільму «Кавказька полонянка». ВІДЕО
Трьох нелегальних мігрантів, які, скоріш за все, переплутали «рейс», затримали, 8 серпня, на українсько-білоруському кордоні у рефрижераторі з нектаринами.

Про це повідомила пресслужба Держприкордонслужби.

Правопорушників виявили прикордонники Луцького загону під час спільного з представниками фіскальної служби огляду однієї з вантажівок, яка прибула у пункті пропуску «Доманове». В результаті огляду рефрижератора вантажівки, яка везла із Північної Македонії до Білорусі нектарини, працівники пункту пропуску виявили трьох пасажирів, з їх слів, громадян Афганістану.

Затриманих іноземців, двоє з яких є неповнолітніми, доставлено до прикордонного підрозділу для складання процесуальних документів. Крім того, до Нацполіції направлено повідомлення щодо внесення до ЄРДР даних про водія, в діях якого вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 2 ст.332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Наразі вантажівку та водія, громадянина Північної Македонії, передано встановленим порядком представникам Національної поліції.


Афганці у рефрижераторі з нектаринами
Афганці у рефрижераторі з нектаринами
Кадр із фільму «Кавказька полонянка»
Кадр із фільму «Кавказька полонянка»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні