Учасники АТО та люди з інвалідністю проходять реабілітацію у Львівській області

0
-3
Учасники АТО та люди з інвалідністю проходять реабілітацію у Львівській області
У селі Яворів Львівської області продовжується реабілітація волинських учасників АТО та осіб з інвалідністю.

Заходи фізкультурно-спортивної реабілітації відбуваються на базі підприємства “Західний реабілітаційно-спортивний центр” Національного комітету спорту інвалідів України. Про це повідомляє департамент сім’ї, молоді та спорту.

День традиційно розпочинається з пробіжки та “Ранкової гімнастики для всіх”. Учасники знайомляться з новими для них видами спорту, покращуючи свою фізичну форму.

В четвер проходили змагання зі спортивного орієнтування в парах, супроводжуючі разом з людьми з особливими потребами. За допомогою компасу учасники відшуковували позначені на карті пункти на, яких були записані слова (11 пунктів).

Щодня проходять тренування в тренажерній залі, змагання з міні-футболу, волейболу, бочі, тенісу настільного, футболу настільного, хокею настільного. Також, учасники з реабілітаційно-спортивного центру роблять сходження на гору Щавельку, висота якої 950 метрів.

На закінчення дня — оздоровча сауна, розважальні ігри, перегляди фільмів. Чисте повітря, рухова активність, заняття з різних видів спорту, підвищення власних спортивних показників, дружнє спілкування — допомагають покращенню психологічного та фізичного стану осіб з обмеженими можливостями та учасників АТО.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні