У Луцьку на Рівненській власник квартири після ремонту викинув сміття надвір

0
-2
У Луцьку на Рівненській власник квартири після ремонту викинув сміття надвір
У Луцьку на вулиці Рівненській мешканець одного з будинків після ремонту у квартирі викинув будівельне сміття надвір. Небайдужі лучани поскаржились на порушника.

Про це повідомляє прес-служба муніципальної варти Луцької міськради.

Порушника Правил благоустрою виявили інспектори відділу "Група швидкого реагування" департаменту муніципальної варти на вулиці Рівненська,1-а, в ході реагування на звернення від небайдужих лучан.

Власник однієї з квартир вказаного будинку здійснив складування будівельного сміття, старих віконних рам, дверей та іншого непотребу після проведення ремонту свого помешкання.

На порушника складено адміністративний протокол за ст.152 КУпАП та п.п.2.5.5.1.1. Правил благоустрою міста Луцька та роз’яснено порядок поводження з твердими побутовими відходами.

Власник квартири пообіцяв в найкоротші терміни прибрати засмічення та відновити пошкоджений благоустрій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні