У Волинському центрі зайнятості організували родинне свято.ФОТО

0
2
У Волинському центрі зайнятості організували родинне свято.ФОТО
11 травня, у Волинському обласному центрі зайнятості відбулося родинне свято приурочене до Дня матері.

Під час обідньої перерви діти фахівців Волинського обласного центру зайнятості презентували свої таланти й вміння.

Родзинкою родинного свята стали ніжна мелодія сопілки від Артема Члека, витончені голоси скрипки від Олександри Король та Ані Балабус, вірші про найдорожчих матусь від Насті Мельничук, Маргарити Косанюк і Олексія Скольбушевського та запальні танці від Дарини Моружко («Східний») та Матвія Шмиговського з партнеркою Ангеліною («Ча-ча-ча»).

Директор Волинського ОЦЗ Роман Романюк привітав колег із
прийдешнім святом.

"Найкращий подарунок у житті – це діти. Саме вони дарують найсвітліші моменти щастя. Що може бути більш світлим, чистим та емоційно глибоким, аніж взаємозв’язок кожного з нас із мамою? Це завжди особливі й дуже трепетні почуття. Щиро бажаю вам міцного здоров’я. Усім мамам – радості і гордості за своїх діток. Пам’ятайте про матусь, цінуйте їх і любіть», – звернувся до колег Роман Романюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні