На Волині центри зайнятості шукають роботу тим, хто не стоїть в них на обліку

0
-8
На Волині центри зайнятості шукають роботу тим, хто не стоїть в них на обліку
Для тих, хто не стоїть на обліку в центрі зайнятості, але шукає роботу, Волинський обласний центр зайнятості (ОЦЗ) запровадив нову безплатну послугу – рекрутинг. З літа минулого року до фахівців з рекрутингу у Волинський ОЦЗ для пошуку персоналу звернулася майже тисяча роботодавців Волинської та інших областей. Для них у базі даних на сьогодні 3 тисячі активних претендентів на роботу.

В чому суть послуги та які переваги отримують роботодавці і ті, хто шукає роботу, розповідає завідувач сектору організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Волинського обласного центру зайнятості Оксана Меть.

Концепція рекрутингу передбачає роботу фахівців служби зайнятості з незайнятим населенням та особами, котрі не перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Зараз у Волинській області активно діють відділи і сектори рекрутингу на базі Луцького міського та Ковельського міськрайонного центрів зайнятості. В інших районних філіях є спеціалісти, на яких покладені обов’язки рекрутерів. Усі вони – кваліфіковані фахівці із багаторічним досвідом роботи у сфері зайнятості та ринку праці.

За словами Оксани Меть, загалом із початку впровадження рекрутингу (а це літо минулого року) до фахівців звернулася майже тисяча роботодавців Волинської та інших областей.

«Зараз «Єдина електронна база рекрутингу» Волинського обласного центру зайнятості налічує понад три тисячі вмотивованих та активних претендентів. Тож якщо роботодавці шукають кваліфікований персонал – можемо допомогти, взявши частину роботи на себе. Важливо, що рекрутер проводить попередню співбесіду з кандидатом на посаду за вимогами роботодавця, чим суттєво економить час останнього. Ми визначаємо насамперед сильні та слабкі професійні сторони пошукача роботи. Після чого даємо поради щодо складання резюме та проходження співбесіди уже безпосередньо з роботодавцем», – розповідає Оксана Меть.

Аби скористатися допомогою рекрутерів, жодних коштів витрачати не потрібно, адже цю послугу, як і багато інших, у центрі зайнятості надають безоплатно.

Окрім того, співпрацюючи з рекрутерами центру зайнятості, роботодавці можуть скористатися ресурсами Волинського ОЦЗ, аби розмістити свої вакансії. Усе це теж безоплатно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні