На Волині чоловік розраховувався у магазинах сувенірними грошима

0
1
На Волині чоловік розраховувався у магазинах сувенірними грошима
У магазинах Нововолинська житель із села Благодатне розраховувався сувенірними грошима номіналом 200 гривень.

Про це йдеться в вироку Нововолинського міського суду від 26-го квітня, повідомляє Буг.

Чоловік купував у магазинах товар таким чином, щоб йому давали решту та розплачувався кількома купюрами, серед яких була фальшива. Ошукав продавців двох торговельних закладів.

Обвинувачений, перебуваючи разом із своєю співмешканкою неподалік магазину «Смарагд», на прохання останньої надати кошти для придбання ватних дисків, передав 203 гривні, в тому числі купюру номіналом 200. Вона була сувенірною, при цьому чоловік попросив жінку віддати решту. Вона купила ватні диски за 23 і повернула чоловіку 180 грн.

Крім того, в тому ж магазині купив цигарки та розплатився сувернірною банкнотою в 200 гривень.

У магазині «НАШ» чоловік купував банани, які коштували 25 гривень. Дав продавцю 225 гривень, в тому числі 200 – сувенірною банкнотою, та отримав решту.

Шахрайськими діями приніс збитків магазинам на 600 гривень.

В судовому засіданні обвинувачений подав угоду про примирення від 26 квітня, укладену між потерпілими. Повністю визнав винуватість, відшкодував завдану злочином шкоду в повному обсязі.

Покарання узгоджене сторонами, у відповідності до ч.1 ст.190 КК України (шахрайство) і на призначення якого сторони згідні – штраф в розмірі п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів громадян, що становить 850 грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні