--> Судитимуть екс-директора волинського підприємства, який зловживав службовим становищем | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судитимуть екс-директора волинського підприємства, який зловживав службовим становищем

0
2
Судитимуть екс-директора волинського підприємства, який зловживав службовим становищем
На Волині судитимуть екс-директора «Волиньвугілля».

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Використовуючи службове становище всупереч інтересам служби, посадовець з вересня 2016 по вересень 2018 року здійснював службовим автомобілем поїздки, не пов’язані з діяльністю шахти, внаслідок чого підприємством списано паливо-мастильних матеріалів на суму майже 99 тис. грн.

Державному підприємству «Волиньвугілля» такими діями директора відокремленого підрозділу завдано істотної шкоди.

Звільнений із займаної посади та повідомлений про підозру у вчиненні цього злочину екс-директор, за попередньою змовою зі ще двома посадовцями шахти, аби приховати факт зловживання й уникнути кримінальної відповідальності, підробив офіційні документи про використання у відокремленому підрозділі транспорту, які насправді у вказаний період на підприємстві не видавались та не діяли, та подав органу, що здійснює досудове розслідування, копії цих документів як докази своєї невинуватості.

Невдовзі колишній посадовець постане перед судом, який і обере йому міру покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні