«Хлопнемо і привеземо в кайданках», – Кралюк про підкупи на луцьких дільницях

0
1
«Хлопнемо і привеземо в кайданках», – Кралюк про підкупи на луцьких дільницях
Запевнили, що у Луцьку зафіксували до десятка підкупів.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів голова волинської обласної організації «Громадянська позиція» Олександр Кралюк.

«Зранку ми стали свідками дій ймовірного підкупу виборців. Про це повідомили в управління поліції. Опісля, вони відреагували та опитали людей. Це не підтвердилося, але поки на тій дільниці працювала поліція, ми опрацювали інші, де були схожі ознаки», – зауважив політик.

Зі слів голови організації, він на власні очі бачив, як передавали гроші із сумки в сумку. Також він зауважив, що все продумано і добре профінансовано. З цим він прийшов у поліцію.

«Ми вже були на десятках дільниць і встановили факти підкупу. В кожній роздачики стоять!» – обурився Олександр Кралюк.

«Ми фіксуємо, а далі не можемо нічого зробити. Я ж не можу її за руку зловити, бо поруч стоять «тітушки» і це все перетвориться у мордобій, а ті жіночки за той час втечуть», – зауважив він.

Проте наголосив, що спільно з поліцією будуть щось думати. Яких заходів будуть вживати у штабі не кажуть, щоб не злякати тих, хто стоїть під дільницями.

«Зараз будемо з поліціянтами думати, що робити. Придумаємо, хлопнемо, привеземо в кайданках і будемо вже розказувати, як ми це зробили», – розповів Олександр Кралюк.

На яких саме дільницях відбулися підкупи, Олександр Кралюк теж не розповів з міркувань безпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні