--> Покровський: «Буду підтримувати розвиток Луцька і словом, і справами». ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Покровський: «Буду підтримувати розвиток Луцька і словом, і справами». ВІДЕО

0
1
Покровський: «Буду підтримувати розвиток Луцька і словом, і справами». ВІДЕО
Лідер Громадянського Руху "СВІДОМІ", бізнесмен Андрій Покровський розповів, на чому зосередить свою увагу його команда у Луцькій міській та районній радах.

Про це йшлося у його новому відеоблозі.

Покровський зазначив, що разом зі своєю командою здолав чималий шлях за останні п'ять років: від ідеї створення руху, реалізації багатьох проєктів до отримання депутатських мандатів у місцевих радах.



"Попередні роки я був єдиним представником «СВІДОМИХ» у Луцькій міській раді, зараз у нас одинадцять депутатів: шість – у Луцькій міській раді та п'ять – у Луцькій районній раді. Це також небагато, але це вже повноцінна команда, у якій дійсно професійні та відповідальні депутати", – сказав він.

Політик підкреслив, що не задоволений результатом виборів, він впевнений, що довіра лучан до "СВІДОМИХ" є вищою. Тож Покровський вирішив зосередитися на подальшій розбудові Громадянського Руху, тому не братиме депутатський мандат.

"На моє місце в радах зайдуть чесні та порядні професіонали своєї справи, які працюватимуть на користь громади. Я гарантую, що вони виконуватимуть програми "СВІДОМИХ", з якими ми йшли на вибори, і беру персональну відповідальність за кожного депутата. Ми не залишимо без уваги жодної проблеми наших виборців", – мовив бізнесмен.

Окрім цього, Андрій Покровський озвучив п'ять пріоритетних напрямів, над якими працюватиме команда "СВІДОМИХ" у Луцькій міській раді.

Перший – розробка комплексної транспортної схеми міста Луцька, щоб розвантажити наші дороги і зрозуміти де потрібно будувати нові автошляхи, розв’язки чи мости;
Другий – реконструкція та розширення проспекту Волі як головної вулиці – обличчя нашого міста;
Третій – пошук земельних ділянок для будівництва нових дитячих садочків та шкіл, в тому числі приватних;
Четвертий – затвердження п'ятирічних графіків черговості ремонтів прибудинкових територій та вулиць і розміщення їх у публічному доступі;
П’ятий – відкрита та прозора розробка Стратегії розвитку Луцької громади.

"Наша команда прийшла у ради, щоб працювати для людей, а не відстоювати особисті чи партійні інтереси. Я і надалі працюватиму разом зі своєю командою, підтримуватиму розвиток нашого Луцька та району і словом, і справами. Бо для цього була ваша воля і ми вас не підведемо!" – резюмував Покровський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні