На Волині оголосили підозру посадовцю, який брав хабара

0
0
На Волині оголосили підозру посадовцю, який брав хабара
На Волині слідчі оголосили про підозру співробітнику райдержадміністрації в підбуренні до надання неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

У лютому слідчі детективи поліції Волині спільно із співробітниками управління захисту економіки у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури області затримали посадовця однієї із райдержадміністрацій області під час одержання ним чергового траншу неправомірної вигоди в сумі п'ять тис. грн. Посадовець попередньо отримав два транші по 1 тис. грн.

Правопорушник підбурював громадянина до надання неправомірної вигоди з метою подальшої її передачі членам робочої групи з питань легалізації трудових відносин з найманими працівниками.

Слідчі детективи кваліфікували дії посадовця за ч.4 ст.27, ч.2 ст.15 та ч.1. ст.369 Кримінального кодексу України та оголосили йому про підозру у інкримінованих злочинах. Триває досудове слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні