Луцькводоканал намагалися відключити від електропостачання

2
6
Луцькводоканал намагалися відключити від електропостачання
Луцькводоканалу через заборгованість намагалися відключити електронерегію, однак керівництво комунального підприємства заборонило доступ для проведення будь-яких робіт.

Про це повідомила прес-служба ПрАТ "Волиньобленерго".

У Волиньобленерго повідомляють, що 21 березня, на вимогу постачальника електричної енергії ДПЗД «Укрінтеренерго», мало відбутися відключення об'єктів КП «Луцькводоканал» від електропостачання.

О 10:00 до об'єктів КП «Луцькводоканал» прибули оперативно-виїздні бригади оператора системи розподілу на чолі з керівником відповідного напряму ОСР, однак керівництво Луцькводоканалу заборонило доступ для проведення будь-яких робіт.

У Волиньобленерго такі дії назвали порушенням. Воно було зафіксоване актом про недопуск, який передадуть відповідним органам для подальшого реагування.

Нагадаємо, раніше прес-служба ПрАТ «Волиньобленерго» повідомила, що підприємство "Луцькводоканал" не розрахувалося з постачальником електроенергії - ДПЗД «Укрінтеренерго». У зв'язку з цим постачальник ДПЗД «Укрінтеренерго» 28 лютого висунув вимогу відключення усіх об'єктів Луцькводоканалу з 21 березня о 10:00. Втім на «Луцькводоканалі» запевнили, що ситуації не критична.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
КП Луцькводоканал-комунальне підприємство,Волиньобленерго-приватне.Де це недовлада забарилась,Луцьк вже майже доведений до критичної межі,а ці і далі земельку "дерибанять"...
Відповісти
Розікрали водоканал,роздули штат,бардак,от і дожились до відключення світла!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні