Як жителям сіл під Луцьком повідомлятимуть про відключення світла

3
2
Як жителям сіл під Луцьком повідомлятимуть про відключення світла
Керівництво ПрАТ «Волиньобленерго» домовилося з жителями сіл під Луцьком повідомляти про відключення світла.

У понеділок, 15 липня, жителі Струмівки, Боратина, Підгайців, Рованців та Липин зібралися на мітинг до керівництва ПрАТ «Волиньобленерго».

За словами мешканців сіл біля Луцька, вони страждають через перепади електроенергії вже не перший рік – світло відключають ледь не щодня, а причини таких заходів енергетики не називають.

Чоловік, який проживає на вулиці Богдана Хмельницького в селі Зміїнець розповідає, що проблема існує декілька років.

«У нас по 5-6 разів разів за ніч вимикають світло. Вдень те ж саме. Не можемо ні машинку пральну ввімкнути, ні мікрохвильовку, нічого. Якщо в мене є світло, в сусіда немає. І так через будинок», - сказав волинянин.

Директор з технічних питань ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Перчук сказав, що причин для відключення є декілька. Одна з них - високі дерева, які є на обійстях людей.

«Раджу вам зрізати гілля. Ваш горіх чи абрикос може стати причиною вимкнення світла в усьому районі. Я запевняю, що аварійних вимкнень зменшилося б на третину», - сказав він.

Врешті, Володимир Перчук запропонував спосіб не вирішення проблеми, а зменшення незручностей для жителів сіл.

«Пропоную створити групу у вайбері чи вступити у ваш діалог, щоб наш диспетчер інформував вас про найближчі відключення», - запропонував він.

Володимир Перчук наголосив, що відключення будуть, втім вчасне інформування громадян дасть змогу не тільки попередити селян про вимкнення світла, але й вбереже їх техніку від перемикання напруги й можливого замикання.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Зріжте гілля», - енергетики про відключення світла в Луцькому районі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це все дурниці з гіллям. Обленерго має обрізати гілля. Люди немають права підніматись до дротів. І має робити це планово а не хаотично. Вибрали вулицю і обрізали і так кожен день. І непотрібно розказувати про приватні території і т.д. дроти і стовпи не людей і люди непроти щоб обленерго виконувало свою роботу. А от проблема насправді в тому що мережа невитримує і я вже це попередньо казав. Ось за це хтось повинен вхопити люлей як таке допустили. Я думаю заяву на стіл від відповідальної особи і все буде добре.
Відповісти
Оце маразм. Значить ситуація: ніч, два часа - в групу диспечер пише: - виключаю світоло бо по вулиці такійто, в дворі такомуто горіх гіллям за дроти схопився і невідпускає будем зранку шукати і різати або повідомте де ви бачите цього горіха на 102.
Відповісти
З групої в вайбері це взагалі звіз.ец. Може краще створити групу типу всіх аварійно комунальних і рятувальних служб. Назвем наприклад струмівка виживальщик. Туди всі будуть писати шо в кого неполучається. Типу визвали пожежників а вони пишуть води немає бо бензину немає бо світла немає бо горіх той шо горить закоротив дроти. Або швидка неприїде бо на дорозі ями а хто буде ремонтувати підвіску. І газу завтра небуде. Просто так. Головне що повідомили. Доречі сміття заберем після свят так що носіть в місто або на роботу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні