«Зріжте гілля», – енергетики про відключення світла в Луцькому районі

1
6
«Зріжте гілля», – енергетики про відключення світла в Луцькому районі
Директор з технічних питань ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Перчук порадив жителям сіл біля Луцька зрізати гілля, аби зменшити кількість відключень світла.

У понеділок, 15 липня, жителі Струмівки, Боратина, Підгайців, Рованців та Липин зібралися на мітинг до керівництва ПрАТ «Волиньобленерго».

За словами мешканців сіл біля Луцька, вони страждають через перепади електроенергії вже не перший рік – світло відключають ледь не щодня, а причини таких заходів енергетики не називають.

Директор з технічних питань ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Перчук сказав, що причин для відключення є декілька. Одна з них - високі дерева, які є на обійстях людей.

«Раджу вам зрізати гілля. Ваш горіх чи абрикос може стати причиною вимкнення світла в усьому районі. Я запевняю, що аварійних вимкнень зменшилося б на третину», - сказав він.

Володимир Перчук також вважає, що на ситуацію впливають погодні умови. Мовляв, блискавка влучає в електромережу. Натомість жителі прилеглих до Луцька сіл з такою версією керівництва підприємства не погоджуються, адже раніше зі зміною погодних умов світло не зникало більше 15-ти разів в день.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага ,з блискавкою "не прокатало",то знайшов іншу причину.Як кажуть,"поганому танцюристу...".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні