Понад 700 виборців у Луцьку голосуватимуть не за місцем прописки

1
2
Понад 700 виборців у Луцьку голосуватимуть не за місцем прописки
У Луцьку понад 700 людей голосуватимуть не на своїх дільницях. Змінити місце голосування у Луцьку можна було ще з 31 грудня 2018 року. Однак найбільше бажаючих звернулось до відділі ведення Державного реєстру виборців Луцької міськради тільки тепер.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

Написали заяви уже понад 700 осіб.

Заступник начальника відділу ведення Державного реєстру виборців Луцької міськради Юрій Борис розповів, що нині у відділі великі черги, позаяк люди вирішили писати заяви в останні дні. Якби зробили це раніше – такого ажіотажу не було б.

«Щоб виконати свій громадянський обов’язок і проголосувати у день виборів не за місцем приписки – варто зробити кілька простих дій. Для прикладу, якщо луцький студент не має змоги їхати додому, бо він з іншого міста чи області, то може взяти довідку з навчального закладу, прийти до нас із паспортом та ідентифікаційним номером і написати заяву.

Це стосується і людей, які приписані в інших населених пунктах, але в Луцьку працюють. За таких умов громадянин бере довідку з місця роботи і йде до нас писати заяву.

Для внутрішньо переміщених осіб усе ще простіше: берете паспорт і до нас. Якщо всі документи в порядку, заяву написано без помилок, то процедура відбувається швидко.

До 25 березня можна ще звертатися. Черги дійсно є, але це тому, що можна було писати заяви з 31 грудня 2018 року, однак люди відтягнули це на останні дні.
Тому, для комфорту городян ми працюємо щодня з 8:30 до 17:30 без перерв, у вихідні суботу та неділю з 9:00 до 17:00», - розповів Юрій Борис.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Адреса куди звертатись чи телефон?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні