У середмісті Луцька – підозріла реклама рогів

0
-1
У середмісті Луцька – підозріла реклама рогів
У середмісті Луцька на зупинці громадського транспорту біля готелю «Україна» з’явилася підозріла реклама рогів.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

Нагадаємо, журналісти інтернет-видання провели розслідування про підозрілу рекламу, у якій під виглядом рогів продавали наркотики. Практично в кожному районі міста невідомі обклеїли електроопори банерами такого змісту: «Куплю роги оленя, лося, сайгака, носорога – дорого». У соцмережах особливо «прошарені» користувачі пояснили: це ніщо інше, як меседж наркоманам, куди телефонувати за дозою.

У рекламі пропонують купити роги лося, оленя, сайгака та вказали номер, на який можна зателефонувати.

Чи дійсно у центрі міста контакти тих, хто збуває наркотики, інтернет-видання «Волинь24» спробувало з'ясувати у секторі комунікації головного управління Національної поліції на Волині.

Прес-служба поліції відповіла, що питанням займається муніципальна варта спільно із управлінням протидії наркозлочинності.

«Факту, що продаж рогів – це реклама наркотиків, достеменно не знаю. Вони проводять заходи, і розголошувати їх не можна, це таємниця слідства. Коли викривають людей, які займаються закладками, про це постійно інформуюють. Управління протидії наркозлочинності постійно працює над цими питаннями», – повідомили у секторі комунікації.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Хто на Волині має зуби кашалота? Продовження операції «Роги»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні