--> Поблизу Луцька сів гелікоптер за 1,5 мільйона доларів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поблизу Луцька сів гелікоптер за 1,5 мільйона доларів

2
2
Поблизу Луцька сів гелікоптер за 1,5 мільйона доларів
Єдиний в Україні гелікоптер Bell-505 Ranger X вартістю півтора мільйона доларів приземлився в селі Гірка Полонка, що поблизу Луцька.

Про це повідомила волинянка Наталя Ковальчук, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

З її слів, літальний засіб приземлився в полі за ресторацією Zagorod. Очевидці кажуть, що цей же заклад відвідали пасажири вертольота.

Як розповіли в Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ», це серійна модель літального засобу, ціни на які починаються від декількох сотень тисяч доларів.

З’ясувалось, що це гелікоптер Bell-505 Ranger X. Відносно нова модель випускається з 2014 року і донині. Ціни на цей американський вертоліт стартують від 1 мільйона 70 тисяч доларів, а станом на 2018 рік випустили лише 100 моделей.

Борт розрахований на пілота і 4-х пасажирів, його максимальна швидкість становить 232 км/год., максимальна дальність польоту – 617 кілометрів, висота – 1200 метрів.

Зі слів очевидців, прилетів гелікоптер у Гірку Полонку з Львівщини. Як повідомили ІА Волинські Новини власні джерела, пасажирами були представники аграрної та агрохімічної компанії «Укравіт».

З бортового номеру стало відомо, що він виготовлений в 2018 році, в кінці жовтня отримав офіційну реєстрацію. Власником є ТОВ «Хеліклаб Юкрейн» (місто Київ), яке спеціалізується на пасажирському авіаційному транспорті та прокаті бортів.

На сайті компанії вказано, що вартість гелікоптера становить 1,5 млн. доларів, а модель – одна з найкращих на ринку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гааааа,
Це амерекаааа.
Відповісти
не дивуйтесь потім, що у нас продукти харчування такі дорогі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні