«Таких тварин потрібно звільняти»,– лучанка про водія маршрутки

1
-1
«Таких тварин потрібно звільняти»,– лучанка про водія маршрутки
Лучанка скаржиться на водія маршрутки №24, який проігнорував сигнал про зупинку, а потім так раптово зупинився, що пасажирка пролетіла через салон автобуса.

Про ситуацію написала у групі "Теревені про Луцьк" у "Фейсбуці" Тетяна Шостак.

Жінка розповідає, що їхала в маршрутці №24. Водій за розмовами зі своїм товаришем не звернув уваги на сигнал про зупинку, який вона подала завчасно.

"Бачучи, що він не збирається зупинятись, і не зменшує швидкість, натисла кнопку ще раз. Тоді він різко почав гальмувати, так, що я пролетіла з кінця маршрутки до переду і дивом вхопилася за тримач сидіння та не впала", – обурюється пасажирка.

Жінка додає, що у маршрутці їхала з двома дітьми, які на той час сиділи: "З жахом думаю про те, що було б, якби ми готувалися до виходу разом і вони стояли поруч".

Не стримуючи емоцій лучанка зауважила водію, щоб той не розмовляв за кермом, а більше уваги звертав на дорогу та пасажирів, бо таке враження, що везе тварин, а не людей. А той у відповідь їй почав грубіянити.

"Таких тварин потрібно звільняти!"– зазначила обурена пасажирка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За кермом взагалі то заборонено розмовляти по мобільному телефону
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні