Пояснили, чому людей дратує чиєсь «ідеальне» життя в соцмережах

3
-1
Пояснили, чому людей дратує чиєсь «ідеальне» життя в соцмережах
Більшість користувачів у соцмережах діляться «ідеальними» кадрами із свого життя. При цьому психологічно зрілого користувача такі фото не бентежать. Та часто буває, що деяких завсідників соцмереж такі знімки можуть засмучувати та навіть травмувати.

Як пояснила психотерапевтка Ксенія Черник у коментарі виданню inspired.com.ua, ідеальне життя у соцмережах засмучує невпевнених у собі користувачів, які погано розбираються у своїх почуттях і бажаннях.

"Якщо людина психологічно не зріла, тоді бачачи красиве життя інших, вона дуже легко може стати пригніченою, роздратованою і навіть агресивною. Таким людям почуття заздрості дуже складно трансформувати в точку роботи над собою і в мотивацію. Саме тому безліч людей в соцмережах критикують, ображають і знецінюють інших", – пояснила Черник.

Тому таким користувачам простіше агресивно висловлюватись щодо іншої людини, применшувати її досягнення, пояснюючи це везінням, багатими батьками чи зв’язками, аніж спробувати розібратись у власних почуттях.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Пишнотіла білявка зваблює мільйони еротичними фотосесіями
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взагалі в соц мережах для чого добавляти фото хвалитись? Може це з цими хто добавляє в них немає більшої радості ніж просто фото добавити і ждати коментарі?! Вони живть не тим що перенесли а головне фото покруче і пустота на душі.
Відповісти
В мене девушка тільки так і добавляє фото щоб позлити подружок і чим менше лайків тим більше вони вже кусають лікті. І взагалі нормлаьний психолог сказав би чи порадив навіщо туди всі фото пхати від туалета до відпочинку в Єгипті? Це ж банальщина,це хвально-поліщук чи як це розуміти? Зараз і психологі не ті а кажуть добавляйте і що а заздрість може і нашкодити, дуже часто красиві жівчата розлучені або одинокі так що по психології взагалі в соцмереж фото не потрібні!!
Відповісти
Да точно підмітили ідеальне життя і тільки в соцмережі воно ідеальне а в житті ниє та що добавила фото і їй щось не хватає дивлячись на статс і поширення
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні