На Волині молилися за військового, як за мертвого, а він виявився живий

0
На Волині молилися за військового, як за мертвого, а він виявився живий
За волинського воїна на позивний Дєд молилися, як за мертвого, а він виявився живий.

Про це розповів настоятель храму Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії о. Михайло Мельничук, пише газета «Твій вибір».

Чоловік із Серхова був на передовій. Після чергового сильного обстрілу Дєд (такий позивний у чоловіка) не повернувся. Офіційно – зниклий безвісти. Рідний брат став його шукати. Знайшов побратимів Дєда, і ті розповіли: на власні очі бачили, як біля Дєда розірвалася міна, і він упав. Після того територія була окупована, а росіяни позносили всі тіла наших загиблих до старої хати й підпалили

«Після тієї розповіді ми з родиною Дєда вирішили: поки не буде доведено загибель, чину похорону не проводимо. Але рідні замовили панахиду на сьомий день, потім – на 40-й. А потім… один із військових, який повернувся з полону, повідомив: «Дєд вижив! Його пораненого взяли в полон. І нині він в окупованій Горлівці», - говорить отець Михайло.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні