На естетичний вигляд Луцька виділили більше мільйона

1
5
На естетичний вигляд Луцька виділили більше мільйона
На програму впорядкування зовнішнього естетичного вигляду території Луцька на 2019 рік виділили один мільйон 300 тисяч гривень.

Про це стало відомо на пленарному засіданні позачергової 50-ої сесії Луцької міської ради.

Метою Програми є забезпечення на території міста Луцька проведення єдиної політики у сфері містобудування та архітектури, впорядкування зовнішнього вигляду будівель і споруд, розроблення концепції розвитку паркових територій, впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, впорядкування розміщення вивісок та реклами тощо.

За ці кошти у Луцьку розроблять концепцію розвитку паркових зон, що дасть можливість для створення нових туристичних маршрутів; розроблять єдині вимоги до опорядження фасадів; впорядкують розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та покращення їх зовнішнього вигляду; впорядкують розміщення засобів зовнішньої реклами та вивісок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а вкрадуть скільки???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні