Злісним неплатникам аліментів допоможуть знайти роботу

0
-11
Злісним неплатникам аліментів допоможуть знайти роботу
Державна служба зайнятості разом із Міністерством юстиції працевлаштовуватимуть боржників із аліментів задля стягнення боргів.

Про це повідомляє Державна служба зайнятості на своїй сторінці у Фейсбук.

"Відбулася зустріч заступника міністра юстиції України Світлани Глущенко із заступником голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Романом Криганом щодо налагодження тісної співпраці у сфері працевлаштування осіб-боржників з виплати аліментів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі в органах Державної виконавчої служби є понад 100 тис. виконавчих проваджень щодо аліментів, виплата яких не здійснюється через відсутність у боржника постійної роботи або майна. Тож Міністерство юстиції України та Державна служба зайнятості підписали Меморандум про співпрацю з метою працевлаштування осіб, які мають борги з виплати аліментів.

Читайте також:Розплата за 6 років: волинянина посадять за несплату аліментів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні