Розплата за 6 років: волинянина посадять за несплату аліментів

3
-1
Розплата за 6 років: волинянина посадять за несплату аліментів
На Волині чоловіка, який не сплачував аліменти впродовж шести років, засудили на три місяці.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 11 жовтня.

За несполату аліментів чоловік вже був судимий раніше і отримав покарання у виді 80 годин громадських робіт. Покарання волинянин повністю відбув, але згодом продовжив ухилятись від сплати коштів на утримання дитини.

Згідно з рішенням суду від 22 листопада 2012 року чоловік зобов’язаний щомісячно сплачувати аліменти на утримання неповнолітньої дочки та сина у розмірі одна тисяча гривень до досягнення дітьми повноліття.

Під час розгляду кримінального провадження суд встановив, що чоловік був працездатним і його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність за злісне ухилення від сплати аліментів. Разом з тим він не перебував на обліку у Ковельському центрі зайнятості і доходи від тимчасових заробітків не декларував.

Отож, до 1 серпня 2018 року чоловік заборгував дев’ять тисяч гривень, що сукупно складає суму виплат більше, ніж за 3 місяці.

Волинянин повністю визнав вину, однак пояснив, що аліменти не сплачував через те, що не мав суттєвих доходів.

Суд ухвалив призначити покарання у виді арешту на строк три місяці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Отож, до 1 серпня 2018 року чоловік заборгував дев’ять тисяч гривень"... Дуууже значна сума за 6років на двох дітей....
Відповісти
Людей вбивають на переході і добрі людяні судді дають умовно, а тут в тюрму без варіантів. Сліпа феміда чи ідіоти в мантіях.
Відповісти
Мені цікаво гарне висловлення, а ви знаєте що таке тягнути 2/х з дітей 6 років, скільки коштують лікарства на цю дитину, і в принципі , не можна судити когось не маючи самому таку ситуацію.Зараз це добре що є таке покарання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні