--> «Тєло» на «блясі» переконало, що то – зло», – волинський адвокат про «євробляхи» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Тєло» на «блясі» переконало, що то – зло», – волинський адвокат про «євробляхи»

5
3
«Тєло» на «блясі» переконало, що то – зло», – волинський адвокат про «євробляхи»
Луцький адвокат Василь Нагорний вважає, що основною проблемою автомобілів на іноземній реєстрації є неможливість ідентифікувати їх власника за номером.

Про конфлікт із власником "бляхи" він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Якщо раніше питання "бляхарів" в мене викликали співчуття, то сьогодні "тєло" на "блясі" переконувало, що то – зло. Я не про податки, а про можливість бути не ідентифікованим", – заявив адвокат.

Такого висновку Василь Нагорний дійшов після конфлікту із власником автівки на іноземній реєстрації.

"5-та ранку, залізничний вокзал, зустрів дітей, виїждаю зі стоянки, вмикаю задню, бачу – не вписуюся, бо "бляшне" "тєло" стало впоперек розмітки, маневрую. А "тєло" вже ввімкнуло аварійку, вилізло, в явно неадекватному стані, і кричить, що я вдарив його машину, показує на бампері своєму якусь подряпину, щоправда, не може знайти відповідність на моєму, але ж це не важливо... Як тільки я сказав, що викликаю поліцію, хай оформляють ДТП, "тєло", разом з такими ж "тєлами" в салоні, з криками "я тебе завтра найду" рушило геть, на шаленій швидкості", – йдеться у дописі.

"Отакі "бандіти" в нас тепер, отакі "розводняки". Ні культури спілкування, ні культурно "розвести" не можуть. Шкода, що ВРУ не ввела норму, про негайну ідентифікацію власників таких авто шляхом отримання тимчасових якихось номерів. Ну і таки пора обзаводитися зброєю, бо "тєл" все більшає, і "тєла" хочуть жити красиво", – підсумовує адвокат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кончений люмпен, діти субсидій та комсомолу
Відповісти
То напевно були активісти. ..вони вміють кричати ганьба... тому пану блогеру потрібно було дати їм що просять...то прості люди, їх держава загнала в глухий кут. Про яку ідентифікацію і розтаможку може йти мова..зараз ті олені за бабки олігархів поїдуть на майдан поскачуть, а інші блогери і правозахисники, які особисто ще не стикнулись з цим рагулізмом далі будуть співчуавти бо так модно і за це більше лайків... Бачте як воно буває...
Відповісти
Треба було не в поліцію дзвонити, а атавістам автоєвросили, автомайданам всяким, і іншим діячам...бо то все бляшано активіське беззаконня массово виникло якраз після майдану. Скажем простіше, це друге що реально після массового виїзду на заробітки дав нам майдан в плані євроінтеграції. От така фігня виходить...
Відповісти
І це мова адвоката??? Він такий адвокат, як його опонент на блясі. Подзвонив би героям - вони б допомогли б. А тепер мусить мучитися і чекати поки його знайдуть.
Відповісти
Після пєндаля наші блогери швидко висловлюють свою позицію. Співчував співчував, а як чуть не вигріб зразу у фейсбук обурюватись, мол те що податки не платять то фігня, можуть наваляти і втекти, то проблема. А те що той бардак триває 5 рік то як? Нормально? То називається шкурне обурення.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні