У Луцьку під час сварки чоловік застрелив свого тестя

0
У Луцьку під час сварки чоловік застрелив свого тестя
У Луцьку судили 39-річного чоловіка, який під час сварки застрелив свого тестя. За вбивство йому присудили сім років ув’язнення.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Зазначимо, що злочин чоловік вчинив опівночі 26 лютого 2023 року. Біля будинку на вулиці Парковій під час сварки зі своїм 59-річним тестем він схопив мисливську рушницю і вистрелив опоненту в груди. Від поранення чоловік загинув. Зловмисника ж одразу затримали і відправили у СІЗО, де він перебував до оголошення вироку.

Про вирок суду в цій справі стало відомо у середу, 17 січня, після повідомлення прес-служби прокуратури Волині. «Суд визнав 39-річного жителя Луцька винуватим у вбивстві (ч.1 ст. 115 КК України). Згідно з вироком суду, лучанин сім років проведе за ґратами», – йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що сім років ув’язнення – це мінімальне покарання, передбачене вказаною статтею. Максимально чоловікові загрожувало 15 років тюрми.

Вирок поки не набрав законної сили, обвинувачений може подати апеляцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні