На Волині «на гарячому» затримали прикордонника, який брав хабара. ФОТО

1
-1
На Волині «на гарячому» затримали прикордонника, який брав хабара. ФОТО
На Волині затримали прикодонника, який брав хабара.

Дільничний інспектор прикордонної служби відділу прикордонної служби "Амбуків" Львівського прикордонного загону взяв 350 доларів США неправомірної вигоди, повідомляє прес-служба прокуратури Волинсьої області.

Операція проводилась 9 листопада під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області, за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України у Волинській області спільно з працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції в області за сприяння керівництва Львівського прикордонного загону та власної безпеки Державної прикордонної служби України.

В таку суму прикордонник оцінив незаконне переміщення через державний кордон 10 коробів тютюнових виробів поза визначеними пунктами пропуску через так звану лінію зеленого коридору.

Проводяться невідкладні слідчі дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання про повідомлення затриманому про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України) та про обрання йому запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще дати сотню КОМУСЬ, ніж тисячу в держбезодню на субсидії ледацюжному бидлу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні