На Волині на хабарі затримали посадовця

4
На Волині на хабарі затримали посадовця
На Волині поліцейські викрили у хабарництві посадовця обласного управління Держпродспоживслужби.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили факт організації керівником одного з управлінь Держпродспоживслужби у Волинській області механізму систематичного отримання коштів від працівника підпорядкованої державної лабораторії.

Працівник лабораторії мав щомісячно надавати 400 доларів хабаря за невтручання у службову діяльність та непроведення позапланових перевірок. Оперативники затримали посадовця одразу після отримання чергового «траншу» - 1200 доларів. Раніше було задокументовано факт отримання 800 доларів.

Фігуранту повідомлено про підозру за прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ім'я фамілію підора
Відповісти
Ім'я фамілію підора
Відповісти
Де прізвище
Відповісти
Де прізвище
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні