Роз’юшений ніс і боротьба до останньої секунди: «старики» з Луцька вирвали перемогу у львів’ян

0
2
Роз’юшений ніс і боротьба до останньої секунди: «старики» з Луцька вирвали перемогу у львів’ян
Баскетболісти клубу «Старий Луцьк – Університет» в неділю, 4 листопада, вдруге зустрілися вдома із «Львівською політехнікою». У першому матчі в суботу, 3 листопада, вони програли з рахунком 72-89. Недільна гра закінчилася перемогою лучан – 76:74, інформує сайт клубу «Старий Луцьк».

Після першої чверті лучани вигравали – 23:21. В другій 10-хвилинці один з гравців «Старого Луцька» заробив четвертий персональний фол, тому тренерський штаб варіював склад. Підсумком другої чверті стала нічия, а загальний рахунок на той момент був – 40:38.

Третя чверть, як і в суботньому матчі, краще вдалась «зеленим левам», які втекли у відрив, отримавши перевагу в рахунку.

Неочікуваним і дуже неприємним для всіх став епізод з травмою капітана «Львівської політехніки» Тютюнника. Гравець отримав випадковий удар в ніс від лучанина Олега Салтовця. Наш гравець влучив ліктем в обличчя «десятки» львів’ян під час приземлення після підбирання. Компетентні арбітри слушно зорієнтувались і повідомили, що порушення в епізоді не було. Але через серйозне ушкодження Тютюнник гру продовжувати не зміг. На той момент «політехівці» випереджали «Старий Луцьк» на 10 очок.

Родзинкою матчу стала остання чверть. Наші гравці не дозволили гостям спокійно проводити розіграш м'яча і організовувати атаки. Фантастичні дальні влучання Коцька та влучні штрафні Салтовця дозволили «Старому Луцьку» реабілітуватись після суботнього матчу і вирвати перемогу з рахунком 76:74.

Завдяки перемозі наша команда піднялась на четверте місце в турнірній таблиці, і вже наступних вихідних лучани зіграють в гостях із «Черкаськими мавпами-2».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні