--> У Луцьку засудили футболіста за побиття жінки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку засудили футболіста за побиття жінки

0
4
У Луцьку засудили футболіста за побиття жінки
У Луцьку засудили футболіста КП "ФК Полісся", який під час конфлікту побив жінку.

Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду від 8 жовтня.

Як зазначається, футболіст, під час словесного конфлікту з жінкою вдарив її по обличчю, штовхнув об шафу, а потім, взявши за волосся, наніс ще декілька ударів по обличчю.

У суді свою вину чоловік визнав. У висновку судово-медичної експертизи йдеться про те, що "потерпілій було спричинено тілесні ушкодження у вигляді синців в ділянках правої вушної раковини, обличчя, задньої поверхні шиї, лівого плечового суглобу, обох очей, обох кистей, обох стегон, лівої гомілки та в проекції правої лопатки, садна в проекції правої лопатки, які за ступенем тяжкості належать до категорії легких тілесних ушкоджень".

Відтак, суд визнав винним футболіста у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України і призначив йому 150 годин громадських робіт. Також він сплатить 8 тисяч гривень моральної шкоди, а також 5 тисяч гривень витрат на правову допомогу.
Теги: суд, побиття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні