--> У Ковелі біля школи розгулює зграя агресивних собак. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі біля школи розгулює зграя агресивних собак. ФОТО

0
-7
У Ковелі біля школи розгулює зграя агресивних собак. ФОТО
У Ковелі скаржаться на зграю агресивних собак, які бігають на території школи №11.

Про це на сторінці "Ковель Life" у "Фейсбуці" написав користувач Ivan Trofimuk.

"Вхід в 11-ту школу. Дітей зустрічає зграя собак. Зграя, яка не завжди доброзичливо махає хвостиками, а часто агресивно гарчить на дітей. Проблема, звичайно, не тільки школи, а й міста загалом. Наскільки знаю, дирекція неодноразово зверталась до влади міста - безрезультатно. В розмовах влада в більшості жаліється, що через волонтерів руки зв'язані", - йдеться у дописі волинянина.

За словами автора посту, відлякувати собак намагався шкільний охоронець, проте і він змушений був тікати. Служба, яка займається виловом і стерилізацією лише фіксує звернення. Проте коли все ж собак виловлять - відповісти ніхто не може.

"Після стерилізації собак відпускають туди ж, де виловили, а менш агресивними від того вони не стають. Питання: навіть якщо стерилізують, що з ними робити далі? Особисто теж люблю собак і до бродячих з агресією не відношусь. Але бачу в них відверту небезпеку для своїх дітей", - зазначив чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні