--> Як розширюють набережну у селі Світязь. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як розширюють набережну у селі Світязь. ФОТО

2
-5
Як розширюють набережну у селі Світязь. ФОТО
У селі Світязь Шацького району тривають роботи з розширення дороги в межах берегової лінії озера Світязь (від бази відпочинку ФМІ до метеостанції).

Дорогу розширяють у рамках проекту облаштування рекреаційної території на землях постійного користування Шацького національного природного парку, повідомляє "Район.Шацьк".

На даний час будівельники активно працюють на ділянці дороги, встановлюють підпірну стінку, облаштовують доріжки тощо.

Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, який особисто доклав багато зусиль для старту цього надважливого для курортного Світязя проекту, прокоментував ситуацію:

"Як я вже повідомляв, роботи вдалося розпочати завдяки злагодженій роботі районного керівництва, за сприяння голови Волинської ОДА Олександра Савченка та за підтримки депутатів президентської партії у Києві. Погода сприяє будівництву, будівельники працюють злагоджено і професійно, тому є надія, що до кінця року ми завершимо роботи з розширення ділянки дороги протяжністю 1,3 кілометрів. І до початку наступного літнього сезону порадуємо відпочивальників європейським комфортом".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Срач і відімость роботи
Відповісти
Краще б централізовану каналізацію зробили!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні