--> «СКФ Україна» привітали своїх Героїв з Днем Захисника* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«СКФ Україна» привітали своїх Героїв з Днем Захисника*

0
5
«СКФ Україна» привітали своїх Героїв з Днем Захисника*
Герої війни - працівники ПрАТ «СКФ Україна» відсвяткували у сімейному колі День Захисника України.

Подія відбулась у неділю, 14 жовтня.

На підприємстві є 38 працівників, які обороняли нашу державу. На свято завітали не усі, адже більшість чоловіків і надалі продовжує обороняти кордони країни.

Як розповідає директор «СКФ» Володимир Цибульський святкування у колективі вже є доброю традицією, яку підтримують другий рік підряд.

«Перш за все хочу привітати хлопців зі святом Покрови та з Днем козацтва. Від імені керівництва компанії щиро дякую вам за вашу військову працю, яку кожен із вас виконав на Сході. Я впевнений, що ви завжди готові стати на захист нашої держави.

Найбільше хочеться аби настав мир та усі ми могли жити у спокійних умовах та розвивати нашу країну. На сьогоднішній день 38 наших працівників у різний період часу виконували свій громадянський обов’язок.

У міру усіх своїх можливостей ми стараємось вам допомагати та підтримувати», - запевняє Володимир Іванович.

Бійці разом зі своїми сім’ями частувались смаколиками у George's Club, що у Розважальному центрі «Промінь», грали у боулінг та просто насолоджувались відпочинком.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні