Школярам про наркотики: у Луцьку стартував третій сезон соціального ток-шоу

0
4
Школярам про наркотики: у Луцьку стартував третій сезон соціального ток-шоу
Розпочався третій цикл сезону ток-шоу «Ми здорові, бо ми свідомі», що передбачає антирекламу наркотичних речовин та популяризацію здорового способу життя серед підлітків та молоді.

У середу, 10 жовтня учням десятих класів Спеціалізованої загальноосвітньої школи №1 розповіли про шкідливий вплив наркотиків, тютюну та паління.

Така ініціатива Громадянського Руху «СВІДОМІ» успішно реалізовується у школах міста уже третій рік поспіль в рамках Соціальної програми, ініціатором створення якої є засновник Руху - депутат міськради Андрій Покровський.

Тренери ток-шоу розповіли, яку загрозу людському організму несуть наркотичні речовини та як успішно реалізуватися у суспільстві, не ставши заручником шкідливих звичок.

Андрій Киця, директор Спеціалізованої загальноосвітньої школи №1 впевнений, що подібні заходи обов’язкові для підлітків.

«Разом зі Громадянським Рухом «СВІДОМІ» ми робимо корисну та потрібну справу. Поганого дітей не вчимо, а навпаки хочемо аби вони впорядкували свої дії та думки. Суспільство не є ідеальним, а такі заходи спрямовані на те, аби діти знали різницю між хорошим та поганим.

Дитина повинна знати, що коли виникають проблеми є люди, які завжди допоможуть. Завжди краще щось попередити. Сьогоднішнє дійство дало користь для дітей, аби вони усвідомлювали свої дії», - каже директор.

Під час зустрічі школярам продемонстрували уривок з фільму «Траса 60», провели опитування у форматі гри та у легкій, а головне доступній, формі пояснили шкідливість наркотичних речовин та що таке залежність.

Христина Назар, координатор Соціальної програми "МИ СВІДОМІ" розповіла, що дана проблема є актуальною та важливою. Чим більше діти проінформовані тим більше вони захищені.

«Як відомо, заборонений плід завжди спокушає. Ми хочемо, аби наша молодь прагнула жити успішним життям та реалізовувати себе. Також хочемо переконати школярів, що у кризових ситуаціях завжди є вихід, і це - не наркотики. Є безліч корисних та інших речей, які мотивують. Прагнемо розповідати, надихати та вчити"

Плануємо традиційно провести цей тренінг у всіх школах міста Луцьк», - резюмує Христина.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні